ORSAM 2017 Ortadoğu Kış Okulu

ORSAM 2009 yılından itibaren düzenli olarak “ORSAM Ortadoğu Yaz/Kış Okulları” düzenlemektedir. Programa, Türkiye’nin farklı illerinden, üniversitelerin lisans bölümlerinin 3. ve 4. sınıf öğrencileri, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ve ayrıca değişik sektörlerde konu ile ilgili çalışan kişiler katılmaktadırlar. 2016-2017 Eğitim Yılında düzenlenecek olan ORSAM Ortadoğu Kış Okulları, T.C Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi Başkanlığı işbirliği ile 16-20 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi evsahipliğinde İstanbul’da, 06-10 Şubat 2017 tarihleri arasında ise Selçuk Üniversitesi’nin evsahipliğinde Konya’da düzenlenecektir.

ORSAM Ortadoğu Kış Okulları”, Ortadoğu konulu derslerden oluşan bir seminer programı şeklinde yürütülmektedir. Dersler ORSAM uzmanları, danışmanları, bürokratlar ve üniversite öğretim üyeleri tarafından verilmektedir.

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"