KOSGEB İş Planı Ödülü Yarışması Başvuruları

KOSGEB İŞ PLANI ÖDÜLÜ YARIŞMASI

Yarışmanın Amacı

“İZÜ İş Planı Ödülü Yarışması” ile üniversitemizin girişimcilik potansiyeli ortaya çıkaracak ar-ge ve yenilik odaklı projelerin desteklenmesi amaçlanmaktadır. Yarışma; İZÜ TTO koordinatörlüğünde; ar-ge, yenilik ve teknolojiye dayalı girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ve geleceğin başarı hikâyelerinin desteklenmesini amaçlamaktadır.

Yarışmaya Başvuru Koşulları

Üniversitemiz bünyesinde KOSGEB onaylı Yrd. Doç. Dr. Nıcoleta ISAC ve Yrd. Doç. Dr. Halime PEHLİVANOĞLU tarafından verilen Girişimcilik derslerini alan öğrenciler başvurabilecektir.

Yarışma Süreci ve Önemli Tarihler

Yarışmaya başvurmak isteyen girişimci adayları, başvuru için gerekli iş planı örneğini http://www.izu.edu.tr/ ve http://www.izutek.com/ adreslerinden temin edebilirler. Başvurular; pdf formatında ve konu kısmına “KOSGEB İş Planı Ödülü Yarışması” yazılarak “ttoyarisma@izu.edu.tr” adresine gönderilmelidir.

Öngörülen Takvim

07.05.2018: Son Başvuru Tarihi

08.05.2018: Ön Değerlendirmesi

09.05.2018: Jüri Değerlendirmesi

14.05.2018: Ödül Töreni

Yarışmada Verilecek Ödüller

Yarışma dereceye giren ilk üç projenin sahibine aşağıdaki ödüller verilecektir.

• Birinciye 15.000 TL
  • İkinciye 10.000 TL
  • Üçüncüye 5.000 TL

Yarışma Değerlendirme Jürisi

İZÜ TTO koordinatörlüğünde, gizlilik esaslarına dayanan ve 5 kişiden oluşan bir Jüri oluşturulmuştur. Değerlendirme iki aşamalı olacaktır. İlk aşamada sunulan projelerin yarışma konseptine uygunluğu ve şekil bakımından değerlendirme yapılacaktır. İlk aşamayı geçen projeler Jüri üyelerine iletilecek ve Jüri tarafından yapılacak teknik değerlendirme sonucu dereceye giren ilk 6 girişimci adayı belirlenecektir. başvuru tarihine kadar teslim edilen iş planları, Değerlendirme Komitesi tarafından incelenir ve en iyi 6 iş planı seçilir. Seçilen bu iş planları KOSGEB’e bildirilir ve KOSGEB tarafından yapılan değerlendirme sonucunda en iyi 3 iş planı tespit edilir.

İş Planı Örneğini indirmek için tıklayınız.

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"