"Kalabalıkta Farkedilmek-Standing Out From The Crowd"

Pazarlama ve iş dünyasının EN’leri 25 Nisan 2017, Salı günü İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Kampüsü İSEFAM'da bir araya geliyor.

Başarılı CEO’lar, pazarlama guruları ve farkındalık yaratan girişimcilerin hikayelerini ve öngörülerini geleceğin başarılı iş adamlarına aktaracağı İZÜ Genç İş Liderleri Zirvesi sizi bekliyor.

Geleceğin vizyoner iş adamı ve girişimci adaylarına ilham kaynağı olma fırsatı sunan program, her biri 45 dk. sürecek 7 oturumdan oluşuyor.

"Kalabalıkta Farkedilmek-Standing Out From The Crowd" konulu Zirve'de bu yıl LC Waikiki, Fakir, THY, Boyner, YUBAİ, Marka Konseyi, Buy Buddy ve Doç.Dr Uğur Batı bizleri sunumlarıyla aydınlatacak.

Hediye çekilişleri ve farklı sürprizlerle dolu dolu birgün geçireceğimiz programa tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Kayıt için lütfen >> https://www.biletino.com/event/eventdetail/3534

Haydi Genç! Gel Katıl Bize...

#izügencisliderlerizirvesi

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"