İZÜ’nün Yeni Yerleşkesi Altunizade’de Kapılarını Açıyor

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin yeni öğretim merkezi olan Anadolu Yakası Altunizade Yerleşkesi 1 Temmuz 2017 tarihinde açılıyor. Yeni yerleşkede, Hazırlık Sınıfları, İslami İlimler Lisans Programları, Yüksek Lisans ve Doktora Programları, Dil Kursları ile Sertifika Programları için dersler yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Altunizade Yerleşkesi Açılıyor

Öğrencilerine kent içinde iyi bir eğitim sözü veren İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin yeni yerleşkesi 1 Temmuz 2017 tarihinde Altunizade’de kapılarını açıyor. 10.000 m2’lik bir alan üzerinde bulunan İstanbul Anadolu Yakası Altunizade Yerleşkesi’nde, Hazırlık Sınıfları, İslami İlimler Lisans Programları, Yüksek Lisans ve Doktora Programları, Dil Kursları ve Sertifika Programları için dersler yapılacak. Ayrıca üniversitemiz bünyesinde çalışmalar gerçekleştiren, Araştırma Merkezi, İZÜSEM, Teknoloji Transfer Ofisi ve Kuluçka Merkezi de Anadolu Yakası’nda bulunan Altunizade Yerleşkesi’nde yer alacak.

IZU Opens New Campus in Anatolian Side

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"