İZÜ Okçuluk Takımı Türkiye İkincisi Oldu

Üniversitelerarası Spor Federasyonu koordinasyonunda ‘‘2017 Türkiye Üniversitelerarası 70M Okçuluk Şampiyonası’’ Türkiye çapında 52 üniversitenin katilimi ile Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde düzenlendi.

Katılımcı sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olan şampiyona, dört günün sonunda, 13 Mayıs Cumartesi günü yapılan final atışları ve geniş katılımlı ödül töreni ile son buldu.

Türkiye çapında 52 üniversiteden 188 sporcunun katılımıyla 4 gün süren yarışmada, sporcular okçuluk branşında tüm becerilerini ortaya koydular.

Toplam 8 kategoride gerçekleştirilen okçuluk yarışmasında üniversitemizin Bayan Klasik Takımı ve Makaralı Bayan Takımımız, Türkiye 2.’cisi olarak üniversitemize büyük bir gurur yaşatmışlardır.

Makaralı Mix Takımımız ve Makaralı Erkek Takımımız da yarışmayı Türkiye 4.’sü olarak tamamlamışlardır.

Klasik Yay Bayan Takım kategorisinde Türkiye 2.’si olan üniversitemiz öğrencileri Afra Aydın, Fatmanur Özkan ve Meryem Kutlu'yu; Makaralı Bayan Takım Kategorisinde Türkiye 2.’si olan Hilalnur Özçırak, Beyzagül Yıldırım ve Sümeyye Örs isimli öğrencilerimizi üniversitemiz adına tebrik ederiz.

Üniversitemize 2 farklı kategoride Türkiye 2.’ciliği kazandırmayı başaran üniversitemizin okçuluk takımını tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

İZÜ Okçuluk Takımı Türkiye İkincisi Oldu

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"