İZÜ Akademik Golf Sahası Açıldı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, öğrencilerine kaliteli tesislerde farklı spor dallarını tanıma ve bu sporları yapma imkânı sağlamaya devam ediyor. Üniversitenin Halkalı Merkez Kampüsü’nde yapımı tamamlanan akademik golf sahasının açılışı yapıldı. Akademik golf sahasının açılışına Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Ramazan Evren, Rektör Prof. Dr. Mehmet Bulut, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir ve çok sayıda misafir katıldı.

Açılış kurdelesini keserek resmi açılışı yapan misafirler daha sonra golf sahasına geçti. İZÜ akademik golf sahasındaki ilk atışları gerçekleştiren konuklar yetkililerden tesis hakkında bilgi aldı.

Tesiste Ayak Bilardosu ve Çim Satrancı da Bulunuyor

Yaklaşık 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan mini golf sahası 18 parkurdan oluşuyor. Türkiye’deki vakıf üniversiteleri arasında ilk olma özelliği taşıyan akademik mini golf sahasında, 350 metrekare putting green alanı ve bin metrekarelik driving range alanı yer alıyor. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi kampüsünde yer alan tesiste ayrıca dileyenler için ayak bilardosu ve çim satrancı da bulunuyor.

İZÜ Akademik Golf Sahası Açıldı

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"