IV. Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Yaz Okulu

10-13 Temmuz 2017

Ön Kayıt için Tıklayınız

PROGRAM HAKKINDA GENEL BİLGİ

Uluslararası İslam Ekonomi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezin (IRCIEF), öğrenciler, araştırmacılar ve bütün olarak toplumun İslam ekonomisi ve finansını daha iyi anlama ve yorumlamalarına katkıda bulunmak amacıyla 2014 yılından bu yana ulusal ve uluslararası kuruluşlarla işbirliği çerçevesinde her yıl Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Yaz Okulu düzenlemektedir.

Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Yaz Okulu, 10-13 Temmuz tarihlerinde Sürekli Eğitim Merkezi (İZUSEM) ve SESRIC (İslam İşbirliği Teşkilatı İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi) desteğiyle Uluslararası İslam Ekonomi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSEFAM) binasında gerçekleştirilecektir.

EĞİTİM PROGRAMI

Program 3 gün ve 21 saatlik eğitimden oluşmakta ve ilgili teorik ve uygulamalı dersleri kapsamaktadır. Katılımcılar, programın devamında gerçekleşecek olan İslam Ekonomisi Açısından Din ve Bilim Çalıştayı ile eğitim ve uygulamayı bir arada tartışma imkânı bulacaklardır. Derslere % 70 devam zorunluluğu vardır. Sınıf mevcudu minimum 30 maksimum 60 kişiden oluşacaktır. Eğitim programı daha sonra ilan edilecektir.

EĞİTİM KADROSU

Programda ders verecek eğitimcilerin tümü İslam ekonomisi ve finansı konularında dünya çapında tanınmış ve alanlarında uzman akademisyen ve uygulayıcılardan oluşacaktır. Eğitim kadrosu daha sonra ilan edilecektir.

KATILIMCI PROFİLİ

Bu eğitim programı İslam ekonomisi, İslami finans ve bankacılık alanına ilgili tüm katılımcılara açıktır. Programa katılmak için en az lisans düzeyinde mezuniyet şartı aranmaktadır. İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler ve İlahiyat Fakültelerinden mezun olmuş olanlara öncelik tanınacaktır.

MÜRACAAT TARİHİ ve YERİ

Son müracaat tarihi 1 Haziran 2017’dir. Müracaatlar www.izu.edu.tr/sem veya isefam.izu.edu.tr web sayfalarından kayıt formunun doldurulması ile yapılabilmektedir. Programa katılım için kayıt formunun doldurulması zorunludur.

EĞİTİM ÜCRETİ ve ÖDEME KOŞULLARI

Eğitim ücreti 3000 Türk Lirası’dır. Program ücretine öğle yemekleri, çay/kahve servisi, gala yemeği, boğaz turu, eğitim materyalleri dahildir. 10 kişinin üzerindeki kurumsal katılıma %10 indirim uygulanmaktadır. Kredi kartına 9 taksit imkânı vardır. Son ödeme ve kayıt tarihi 20 Haziran 2017’dir.  İstanbul dışından gelecek ve isteyen katılımcılar için üniversitemizin kampüsündeki öğrenci yurtlarında (kız ve erkek konukevlerinde) program süresince konaklama hizmeti kişi başı 50 Türk Lirası dahildir.

İLETİŞİM:

Program koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çakır’dır.

Adres: İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

•   Uluslararası İslam Ekonomi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSEFAM),

Halkalı Cad. Halkalı – 34303- Küçükçekmece / İSTANBUL

•    Sürekli Eğitim Merkezi (İZUSEM),

Meclisi Mebusan Caddesi No:55 Fındıklı Beyoğlu / İstanbul.

E-posta:  izusem@izu.edu.tr veya izuisefam@izu.edu.tr

Telefon: Muhammed ZENGİN /+90 212 692 97 92;

Oğuz Alp DEDEOĞLU /+90 212 692 97 82;

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"