Bir Milyon Kitap Kapasiteli Merkez Kütüphane 2017 Yılı Sonunda Açılıyor

Halkalı Ziraat ve Baytar Mektebi’nin kampüsünde başta Mehmet Akif Ersoy olmak üzere ilim ve irfan yolcularının mirasını sürdüren İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin yeni Merkez Kütüphanesi 13.500 m2 alanı ve 1.500 araştırmacı kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük kütüphaneleri arasında yerini alacaktır. Yurt içinden 7.500, yurt dışında 71 farklı ülkeden 1.000’den fazla öğrencinin ilim tahsil ettiği bu kampüsteki yeni kütüphanemiz 1.000.000 kitap kapasiteli olacak olup koleksiyon temini için çalışmalar başlamıştır. Ayni ve nakdi bağışlarınız ile bu güzide kütüphanenin koleksiyonuna sizler de katkıda bulunabilir, bağışladığınız bir koleksiyon ile isminizin bu ilim merkezinde temsil edilmesini sağlayabilirsiniz.

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"