Akdeniz Sosyal Bilimler Konferansı: “Akdeniz Ekonomisi, Kültürü, Mimarisi ve Güvenliği”

Üniversitemiz katkılarıyla düzenlenen, UDG tarafından organize edilen “Akdeniz Ekonomisi, Kültürü, Mimarisi ve Güvenliği” konulu Akdeniz Sosyal Bilimler Konferansı 19 - 21 Mayıs, 2017 tarihlerinde, Karadağ'ın başkenti Podgorica’daki Donja Gorica Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir. Sosyal Bilimler ve İşletme'nin tüm alanlarından akademisyenler etkinliğe ve sunuma davetlidir.

“Akdeniz Ekonomisi, Kültürü, Mimarisi ve Güvenliği” konusu üzerine rapor sunumu çağrısı.

Konferans Konuları:

Tarım, Sanat Tarihi, Balkan Dilleri, İşletmecilik, Kültürel Çalışmalar, Ekonomi, Eğitim, Girişimcilik, Finans, Coğrafya, Tarih, Uluslararası İlişkiler, Hukuk ve Kriminoloji, Felsefe, Siyaset Bilimi, Psikoloji, Sosyoloji, Turizm ve Sosyal Bilimlerin diğer tüm alanları.

Alt Konular:

Çatışma Çalışmaları, Enerji Politikaları ve Dayanışma, Avrupa Birliği ve Balkanlar, Küresel Ekonomik Kriz ve Balkanlar, Balkanlar’da İşgücü Sorunları, Akdeniz ve Balkan Tarihi, Balkanlar’da Politik İstikrar, Mülteciler, Bölgesel Barış, Balkanlar’da Güvenlik Sorunları, Sosyal Politika, Yasadışı Göç, Geçişken Ekonomiler

İletişim için mail adresi: mecasconference2017@udg.edu.me

Daha fazla bilgi için: www.udg.edu.me/mecasconference

Konferansın gerçekleştirileceği yer: Donja Gorica Üniversitesi

Konferans tarihi: 19 - 21 Mayıs, 2017

Özet teslimi için son tarih: 15 Şubat, 2017

Kabul bildirimi: 28 Şubat, 2017

Erken ödeme tarihi: 15 Mart, 2017

Son ödeme tarihi: 15 Nisan, 2017

Tam makale teslimi: 30 Nisan, 2017

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"