3. Uluslararası Saraybosna Konferansı: "Avrupa ve Balkan Ülkelerine Yasadışı Göç"

Üniversitemiz katkılarıyla düzenlenen, FBA tarafından organize edilen "Avrupa ve Balkan Ülkelerine Yasadışı Göç" konulu 3. Uluslararası Saraybosna Konferansı 27-30 Nisan, 2017 tarihlerinde, Saraybosna’daki Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir. Sosyal Bilimler ve İşletme'nin tüm alanlarından akademisyenler etkinliğe ve sunuma davetlidir.

"Avrupa ve Balkan Ülkelerine Yasadışı Göç" konusu üzerine rapor sunumu çağrısı.

Konferans Konuları:

Ekonomi, Finans, İşletme,  Siyasal Bilim, Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji, Felsefe, Psikoloji, Kültürel Araştırmalar, Hukuk ve Kriminoloji, Eğitim, Tarih, Coğrafya, Sanat Tarihi, Turizm, Balkan Dilleri ve Sosyal Bilimlerin diğer tüm alanları.

Alt Konular:

AB’ye Uyum, AB Entegrasyonu, Mülteci Krizi, Çalışma Ekonomisi, Balkan Ülkelerindeki Finansal Reformlar, Sosyal Politika, Balkanlar’da Uzay ve Coğrafya, Balkan Tarihi, Eğitim Reformları, Kurumsal Yönetişim, Balkanlar’da Turizm, Enerji Güvenliği.

İletişim için mail adresi: https://fbaconference.ius.edu.ba

Daha fazla bilgi için: www.ius.edu.ba/fbaconference

Konferansın gerçekleştirileceği yer: Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Kampüsü

Konferans tarihi: 27-30 Nisan, 2017