3. Uluslararası Afro-Avrasya Araştırmaları Kongresi Jüri Özel Ödülü İZÜ'nün Oldu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice Kadıoğlu Ateş ve Yüksek Lisans Öğrencisi Perihan Yılmaz, 3. Uluslararası Afro-Avrasya Araştırmaları Kongresi'ne katıldıkları “Sınıf Öğretmenlerinin İş Motivasyon Düzeylerinin İncelenmesi” isimli bildirileriyle,  Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatma Yaşar Ekici  ise “The Social Sill Levels of 4-6 Year Old Refugee Children Who Are Attending Preschool Education” konulu  bildirisiyle Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

3. Uluslararası Afro-Avrasya Araştırmaları Kongresi, 19-21 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi. Ülkelerinde Sosyal Bilimler ve Eğitim Bilimleri alanında çalışan çok sayıda akademisyenin katıldığı kongrede bildiriler Türkçe, İngilizce, Fransızca, Arapça ve Rusça olarak sunuldu.

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"