2017-2021 Stratejik Plan Arama Toplantılarımız Başlıyor

2017-2021 Stratejik Plan Arama Toplantılarımızı, tüm paydaşlarımıza konforlu zaman verebilmek için farklı tarihlere ve oturumlara planladık.

İlk toplantımızı; 7 Nisan 2017 tarihinde Cuma günü saat 10:00-12:30 arasında değerli akademisyenlerimiz ve idari personelimizin katılımlarıyla Mehmet Akif Ersoy Fuaye Salonunda gerçekleştireceğiz.

2. toplantımızı; aynı gün öğleden sonra saat 15:00-17:00 saatleri arasında değerli Öğrenci Konseyi ve diğer öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştireceğiz.

3. arama toplantımızı; stratejilerimizi geniş bir perspektiften bakarak belirlemeyi arzu ettiğimiz için, süreci farklı deneyim ve geçmişlerden gelen, Dünya’daki ve Türkiye’deki gelişmeleri yakından takip eden, seçkin davetlilerle birlikte 15 Nisan 2017 tarihinde Cumartesi günü saat 10:30 itibari ile Mehmet Akif Ersoy Fuaye Salonunda gerçekleştireceğiz.

Arama toplantısında; yüksek öğrenimi etkileyebilecek trendler, geleceğin ideal üniversitesinin tasarımı, bu bağlamda İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin mevcut durumunu ele alacağız.

Toplantımızdaki ana başlıklarımız;

• Dışarıda, ne gibi fırsat ve tehditler mevcuttur?

• İçeride, ne gibi güçlü ve zayıf yanlara sahibiz?

• Bu durumda İZÜ olarak ne gibi stratejiler uygulamalıyız?

İZÜ’nün geleceğini şekillendirmeyi hedeflediğimiz bu arama toplantılarında etkin sonuç alabilmemiz için katılımcıların detayları belirtilen çalışmanın tamamına katılımı büyük önem taşımaktadır.

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"