2016 Akademik Performans Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Akademik Personel Performans Değerlendirme Yönergesi’ne göre belirlenen “2016 Akademik Performans Ödülleri” sahiplerini buldu. Bu yıl ödüle layık görülen isimler üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet BULUT, Prof. Dr. Mustafa Nizamettin ERDURAN, Yrd. Doç. Dr. Halime PEHLİVANOĞLU ve Yrd. Doç. Dr. Farzad KİANİ oldu.

4 Akademisyene Performans Ödülü

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi 2016 Akademik Performans Ödülleri sahiplerini buldu. İZÜ Akademik Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda belirlenen isimlere, ödülleri yapılan törenle verildi. Ödül sahipleri, İZÜ Akademik Personel Performans Değerlendirme Yönergesi'ne göre yapılan çalışmalar sonucunda belirlendi. Akademik Performans Ödülleri’nin 2016 yılındaki sahipleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet BULUT, Prof. Dr. Mustafa Nizamettin ERDURAN, Yrd. Doç. Dr. Halime PEHLİVANOĞLU ve Yrd. Doç. Dr. Farzad KİANİ oldu. Kazanan akademisyenlere ödüllerinin takdim edildiği tören 12 Mayıs Cuma günü İSEFAM Konferans Salonu’nda yapıldı. Ödül törenine İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ramazan EVREN, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bulut ve tüm öğretim elemanları katılım gösterdi.

2016 Akademik Performans Ödülleri Sahiplerini Buldu

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"