"İZÜ Kariyer Fuarı" Katılım Başvuruları Başladı!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Kariyer Fuarı ’18, “İK’larla Yüz Yüze” teması ile 7 Mart 2018 Çarşamba günü, 10.00-16.30 saatleri arasında Halkalı Merkez Kampüsünde gerçekleştirilecek.

Lisans ve lisansüstü öğrencilerimiz ile mezunlarımızın davet edileceği Kariyer Fuarı ’18 sayesinde, yüz yüze görüşerek; iş ve staj için doğrudan başvuru alabilir, “Yeteneği Yakından Tanı” teması ile Mülakat Simülasyonları yaparak; öğrenci ve mezunları daha yakından tanıyabilirsiniz. Ayrıca İZÜ Kariyer Fuarı’18, matbu ve dijital tanıtım yayınlarında yer alarak, farklı tanıtım ve reklam imkânlarından yararlanabilme olanağı da sunuyor.

Katılımın ücretsiz olduğu Kariyer Fuarı '18’de yer almak için aşağıda belirtilen Katılım Formunu doldurmanız yeterli. Fuar hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için, Tanıtım Formunu indirebilir ya da İZÜ Kariyer Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

İZÜ Kariyer Fuarı ‘18

Tarih: 7 Mart 2018, Çarşamba
Saat : 10.00 – 16.30
Yer :     Eğitim Fakültesi Giriş, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Adres : Halkalı Cad. No: 2 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL

LCV:  2 Şubat 2018, Cuma

Bilgi, Destek ve Sorularınız İçin

Menekşe Berker
Gsm      : 0536 061 89 47
Tel         : 0212 692 88 45
Mail       : menekse.berker@std.izu.edu.tr

Sümeyra Serdaroğlu
Gsm.     : 0545 919 49 86
Tel.        : 0212 692 88 08
Mail       : sumeyra.serdaroglu@std.izu.edu.tr

İZÜ Kariyer Fuarı’nın Sunduğu Ayrıcalıklar Neler?

Binlerce öğrenci ve mezunlarımızın davet edileceği Kariyer Fuarı’18’de yer alarak;

• Öğrencilerimiz ve mezunlarımız ile yüz yüze görüşerek; iş ve staj için doğrudan başvuru alabilir,
  • “Yeteneği Yakından Tanı” teması ile Mülakat Simülasyonları yaparak, öğrencilerimizi ve mezunlarımızı daha yakından tanıyabilir,
  • Öğrencilerimiz ve mezunlarımız arasında marka bilinirliliğinizi arttırabilir,
  • İZÜ Kariyer Fuarı’18’in basılı ve dijital tanıtım materyallerinde yer alarak; tanıtım imkanlarından yararlanabilir,
  • İş ve staj ilanlarını öğrenci ve mezunlarımız ile buluşturan İZÜ Kariyer Portalı’na ücretsiz olarak ilan verebilir,
  • CV havuzumuza erişim hakkı elde ederek, CV filtreleme yapabilir,
  • kariyer@izu.edu.tr ile iletişime geçerek İZÜ’de atölye (workshop), örnek olay (vaka analizi) ve öğrenci - sektör buluşmaları düzenleyebilir,
  • Öğretim üyelerimiz ile tanışma fırsatı bulabilir,
  • Öğrenci kulüpleri ile tanışarak, ortak sosyal sorumluluk projeleri yürütebilirsiniz.
  • Kurumunuzla ilgilenen öğrenci ve mezunların  CV’leri, https://izu.cvmer.com üzerinden sizlere ulaştırılabileceği gibi sizler de standınızda, iş ve staj başvuru formu doldurtabilirsiniz.
  • Dilerseniz öğrencileri izu.cvmer.com’da yer alan ve kurumunuz adına açılmış olan kodlu ilan sayfasına (İZÜ_KF’18 örneğinde olduğu gibi) CV bırakmaya yönlendirebilirsiniz.

Not: Stant kurulumu için firmaların talepleri göz önüne alınarak diledikleri kadar stant alanı  imkanı sunulacak ve elektrik, internet gibi teknik destekler sağlanacaktır. Fuar günü öğle yemeği ve içecekleri üniversite tarafından karşılanacaktır.

Kariyer Fuarı '18