İZÜ'de Hafta Biterken (25 Kasım - 29 Kasım 2019)

Prof. Dr. Nihat Berker İZÜ’nün Konuğu Oldu

Kadir Has Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Berker üniversitemizin konuğu olarak öğrencilerimize “Fen ve Sosyal Bilimlerde Eğitim ve Araştırma” başlıklı bir sunum yaptı.

Prof. Dr. Mehmet Bulut Rusya’da Önemli Temaslarda Bulundu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut geçtiğimiz hafta Rusya’ya giderek ülkenin önemli üniversitelerinin yetkilileri ile görüşmeler yaptı. Görüşmeler sonunda İZÜ’nün uluslararasılaşma vizyonuna katkı sağlayacak anlaşmalar imzalandı.

Kenevir Yetiştiriciliği ve Endüstriyel Önemi Panelde Konuşuldu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Gıda, Tarım Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Kenevir Yetiştiriciliği ve Endüstriyel Önemi” başlıklı panel üniversitenin Halkalı Kampüsünde düzenlendi. Panelde farklı alanlarda aktif olarak kullanılabilen kenevirin nasıl yetiştirileceği ve gelecekteki yeri konuşuldu. Programa Türkiye’nin önemli üniversitelerinden akademisyenler ve konuya ilişkin çalışmalar yapan gazeteciler katılım sağladı.

Özel Gereksinimli Bireylerde Mahremiyet Eğitimi Düzenlendi

İZÜ Özel Yetenekli Çocuklar Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Özel Gereksinimli Bireylerde Mahremiyet Eğitimi" başlıklı program Öğr. Gör. Bora Akdemir'in katılımıyla Tarihi Müze Salonumuzda gerçekleşti.

İZÜ Basketbol Takımı Biruni Üniversitesi ile Karşılaştı

İZÜ Basketbol takımı Biruni Üniversitesi ile mücadele etti. Karşılaşma Biruni Üniversitesi’nin 70-69 galibiyetiyle sonuçlandı.

İZÜ Dünya Helal Zirvesi’nde

İZÜ, bu yıl 7. kez düzenlenen, Dünya Helal Zirvesi (WHS)'ne katıldı. Zirve kapsamında standa gelen ziyaretçilere üniversitede yapılan çalışmalar ve analizlerden hakkında bilgi verildi.

6HB-INS