İZÜ'de Hafta Biterken (18 Kasım - 22 Kasım 2019)

İZÜ’lü İsgandar Taghiyev’e En İyi Kısa Film Ödülü

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’nun (UDEF) düzenlediği “3. Benim Ülkem Türkiye” Uluslararası Öğrenciler Kısa Film Şiir Hikâye Yarışması’nın ödül töreni Bahçelievler Nurettin Topçu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Yarışmada, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi İsgandar Taghiyev, kısa film dalında birincilik ödülüne layık görüldü. İsgandar Taghiyev’e ödülünü AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş verdi.

Bünyamin Aksungur İZÜ’ye Konuk Oldu

Dünya Türk müziğinin önemli seslerinden TRT Sanatçısı Bünyamin Aksungur “Türk Dünyasının Ortak Müzik Kültürü” başlıklı söyleşi ile üniversitemize konuk oldu.

İZÜ Basketbol Takımı Hazırlık Maçlarına Devam Ediyor

İZÜ Basketbol Takımı Hazırlık maçında İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi’nin 67-63’lük galibiyeti ile sonuçlandı.

Peygamberimiz ve Aile Programı Gerçekleşti

Üniversitemiz Mevlid-i Nebi haftası vesilesiyle düzenlenen Peygamberimiz ve Aile konulu panele ev sahipliği yaptı. Tarihi Müze Salonunda yapılan programa konuşmacı olarak Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Prof. Dr. Recep Cici ve Prof. Dr. Ziya Kazıcı katıldı.

Psikoloji Danışmanlık Fuarı Düzenlendi

İZÜ Kariyer Merkezi tarafından, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Psikoloji Bölümü öğrencilerinin sektörel farkındalıklarını arttırmak amacıyla düzenlenen Psikoloji Danışmanlık Fuarı, Eğitim Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleşti.

“Zaim Talks” Sektörün Önde Gelen İsimlerini Öğrenciler ile Buluşturdu

İZÜ İnovasyon Kulübü’nün organize ettiği Zaim Talks etkinliği 21 Ekim Perşembe İSEFAM Abdullah Tivnikli Salonunda gerçekleşti. Programda sektörlerinin önde gelen isimleri öğrenciler ile buluşarak deneyimlerini aktardı.

5HB-INS