İZÜ'den 2019 Yılı Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği Projeleri

Avrupa Komisyonu tarafından ilan edilen, Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği proje başvuruları kapsamında, 56 farklı üniversitenin 2019 yılı için sunduğu 98 proje başvurusu Türkiye Ulusal Ajansı tarafından değerlendirildi.

2017 ve 2018 yılı proje çağrılarında olduğu gibi, Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan 2019 yılı Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği proje başvurumuz da kalite değerlendirmesinden geçerek hibelendirilmeye uygun görüldü.

Erasmus ICM

Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği projemiz kapsamında öğrenci ve personel hareketliliği gerçekleştireceğimiz ortak ülke ve üniversitelerimiz aşağıdaki gibidir.

Ülke: Ürdün
Ortak Üniversite: Middle East University (MEU)

Ülke: Tunus
Ortak Üniversite: Ez-Zitouna University (UZ)

Ülke: Fas
Ortak Üniversite: Ibn Zohr University - Agadir (UIZ)

Üç yıl süresince projemize Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından toplamda 71.640 Euro hibe sağlanacaktır.

Projemiz ile ilgili detaylı bilgileri Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği web sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü
İletişim: erasmus@izu.edu.tr