izulogo

Toplam Proje Bütçesi : 19.000,00 TL
Yürütücü/Ortak Kurum : Gençlik ve Spor Bakanlığı
Proje Başlangıç Tarihi : Şub 25, 2019, 00:00
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteği ile İZÜ Geleneksel Okçuluk Takımı, Geleneksel Türk Okçuluğu kültür mirasımızı ve geleneğini güçlendirerek genç arkadaşlara aktarmak istemektedir. "İZÜ Geleneksel Okçuluk Yaz Okulu ve Spor Turnuvası Projesi" ile gençlerin milli manevi değerlere bağlı, spor bilinci ve disiplinine sahip, öz kültür değerlerine sahip çıkan ve devamlılığını sağlayan, tarih ve kültür farkındalığı olan genç bireyler olmalarını sağlamaktır. Proje kapsamında gerçekleştirilecek seminer, gezi, söyleşi ve yarışmalar ile Geleneksel Türk Okçuluğu'na olan ilginin artması ve farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır. Bu proje ile milli kültürümüz ve geleneğimiz olan okçuluk sporu ve disiplini genç nesiller ile tanışmış ve bu kültürün devamlılığı sağlanmış olacaktır.